[ Velkommen | Musikanterne | Kalender | Links | Kontakt ]
Musikanterne

Frantz Nicolaus Klindt Nielsen frantz@goetterfunken.dkTrommer, blokfløjte, sang.

Frantz (f. 1987) kan desuden spille cello, og så er han kunstmaler uddannet fra Det Jyske Kunstakademi. Han synger endvidere i Johanneskirkens kor og i kammerkoret CantiAros.
Frantz spiller også i Octavia og Ensemble Nicolaus (middelalder- og renæssancemusik).
Laura Marie Klindt Nielsen laura@goetterfunken.dkFedel, sang.

Laura (f. 1985) spiller desuden violin og skuespil og er aktiv i Teaterselskabet PSV. Hun har tidligere sunget i Christianskirkens kor og har en kandidat i engelsk og dramaturgi fra Aarhus Universitet.
Christiane Sophia Klindt Nielsen christiane@goetterfunken.dkBlokfløjte, skalmeje, tromme, sang.

Christiane (f. 1989) har læst middelalder- og renæssancearkæologi, æstetisk kommunikation og musikkultur på Aarhus Universitet. Hun har taget flere musikkurser bl.a. i folkemusik på Jyderup Højskole og spiller også valdhorn.
Ursula Frederikke Klindt Nielsen ursula@goetterfunken.dkMauracho, viola da gamba, blokfløjte, skalmeje, sang.

Ursula (f. 1986) spiller også cello og har sunget i flere klassiske korprojekter samt fast i Christianskirkens kor. Hun er kandidat i kunsthistorie fra Aarhus Universitet (plus det løse på litteraturhistorie og klassisk græsk sprog og arkæologi) og arbejder for auktionshuset Lauritz.com. Dertil er hun uddannet kirkesanger fra Vestervig Kirkemusikskole.
Ursula spiller også i Ensemble Nicolaus og Pigeon's Test Flight.
Camilla Nicolaisen camilla@goetterfunken.dkSang, nonnegeige.

Camilla (f. 1980) har sunget klassisk solo og i kor i mange år, bl.a også i Christianskirken. Herudover er hun kandidat i psykologi fra Aarhus Universitet og har også snuset til klassisk arkæologi. Hun arbejder som skolepsykolog.
Se også vores
Fotos på Facebook Fotos på Picasaweb

© Gøtterfunken 2014-16 | Login