Musikanterne


Frantz Nicolaus Klindt Nielsen
Trommer, blokfløjte, sang.
Frantz (f. 1987) kan desuden spille cello, og så er han kunstmaler uddannet fra Det Jyske Kunstakademi. Han synger endvidere i Johanneskirkens kor i Aarhus og har sunget i klassisk kor.
Frantz spiller også i Octavia og Ensemble Nicolaus (middelalder- og renæssancemusik).


Laura Marie Klindt Nielsen
Fedel, sang.
Laura (f. 1985) spiller desuden violin og skuespil og er aktiv i Teaterselskabet PSV. Hun synger i Johanneskirkens kor i Aarhus og har en kandidat i engelsk og dramaturgi fra Aarhus Universitet.


Christiane Sophia Klindt Nielsen
Blokfløjte, skalmeje, tromme, sang.
Christiane (f. 1989) har læst middelalder- og renæssancearkæologi, æstetisk kommunikation og musikkultur på Aarhus Universitet. Hun har taget flere musikkurser bl.a. i folkemusik på Jyderup Højskole og spiller også valdhorn.


Ursula Frederikke Klindt Nielsen
Mauracho, viola da gamba, blokfløjte, skalmeje, sang.
Ursula (f. 1986) spiller også cello og har sunget i flere klassiske korprojekter og synger fast i Johanneskirkens kor. Hun er kandidat i kunsthistorie fra Aarhus Universitet (plus det løse på litteraturhistorie og klassisk græsk sprog og arkæologi) og arbejder for auktionshuset Lauritz.com. Dertil er hun uddannet kirkesanger fra Vestervig Kirkemusikskole.
Ursula spiller også i Ensemble Nicolaus og Pigeon’s Test Flight.


Camilla Nicolaisen
Sang, nonnegeige.
Camilla (f. 1980) har sunget klassisk solo og i kor i mange år, bl.a også i Christianskirken. Herudover er hun kandidat i psykologi fra Aarhus Universitet og har også snuset til klassisk arkæologi. Hun arbejder som skolepsykolog.