Musikanterne


Frantz Nicolaus Klindt Nielsen
Trommer, blokfløjte, sang.
Frantz (f. 1987) kan desuden spille cello, og så er han kunstmaler uddannet fra Det Jyske Kunstakademi. Han synger endvidere i Johanneskirkens kor i Aarhus og har sunget i klassisk kor.
Frantz spiller også i Octavia og Ensemble Nicolaus (middelalder- og renæssancemusik).


Laura Marie Klindt Nielsen
Fedel, sang.
Laura (f. 1985) spiller desuden violin og skuespil og er aktiv i Teaterselskabet PSV. Hun har sunget i kirkekor og lavet forskellige kulturelle begivenheder i Aarhus. Hun har en kandidat i engelsk og dramaturgi fra Aarhus Universitet og arbejder som oversætter for flere undertekstvirksomheder.


Christiane Sophia Klindt Nielsen
Blokfløjte, skalmeje, tromme, sang.
Christiane (f. 1989) har læst middelalder- og renæssancearkæologi, æstetisk kommunikation og musikkultur på Aarhus Universitet. Hun har taget flere musikkurser bl.a. i folkemusik på Jyderup Højskole og spiller også valdhorn.


Ursula Frederikke Pedersen Klindt
Mauracho, viola da gamba, blokfløjte, sang.
Ursula (f. 1986) spiller også cello, klassisk såvel som i diverse bands, og har sunget i flere klassiske korprojekter, kirker og kirkekor. Hun er kandidat i kunsthistorie fra Aarhus Universitet (plus det løse på litteraturhistorie og klassisk græsk sprog og arkæologi) og arbejder for Auktionshuset.com. Dertil er hun uddannet kirkesanger fra Vestervig Kirkemusikskole.


Camilla Nicolaisen
Sang, nonnegeige.
Camilla (f. 1980) har sunget klassisk solo og i kor i mange år, bl.a også i Christianskirken. Herudover er hun kandidat i psykologi fra Aarhus Universitet og har også snuset til klassisk arkæologi. Hun arbejder som skolepsykolog.